úterý 17. března 2015

Freeman Facial Clay Mask Avocado & Oatmeal

Přeji Vám hezký středeční den!

Jsem tu po krátké odmlce s malou recenzí jednoho produktu, který si, myslím, zaslouží naši pozornost. Zvláště pak si zaslouží pozornost těch z Vás, kdo jste majitelkami smíšené nebo mastné pleti
Je pravda, že dříve jsem takové produkty moc nepoužívala, protože jsem je ani nepotřebovala vzhledem k tomu, že moje pleť se řadila spíše mezi sušší. Ale poslední dobou se mi hodně mastí T-zóna, takže je zapotřebí s ní něco provést. A na to jsou skvělé právě nejrůznější masky. V mé sbírce mnoho masek nenajdete. Mám jen jednu hydratační a pak právě tuhle, kterou ale můžou používat všichni. Není primárně určená jen pro smíšenou a mastnou pleť.

Celkově masky od značky Freeman se těší všeobecné oblibě. Mají různé druhy pro různé problémy pleti, takže si myslím, že si každý najde to, co je nejvhodnější právě pro jeho pleť. Navíc nejsou testovány na zvířatech. Tuhle masku mám doma už pěkně dlouho. Maska má zelenou barvu, takže po jejím nanesení vypadáte jako strašidlo z bažin :) Ale ten výsledek poté, co ji smyjete? Určitě za to stojí. Maska čistí póry do hloubky, zmenšuje póry, zpevňuje a vyhlazuje pleť. Obsahuje avokádo, oves, kaolinový jíl a vitamín E. Doporučuje se nanášet 1x - 3x týdně podle toho, jakou máte pleť. Já si tuto masku dávám dvakrát do týdne pro větší efekt, nejčastěji před tím, než někam jdu, abych měla prozářenou, čistou a vyhlazenou pleť. Opravdu to funguje. Bezprostředně po smytí této masky je vidět, že je pleť zpevněná a vyhlazená. Protože nemám pleť vyloženě mastnou, ale mastí se mi jen některé oblasti na obličeji, nanáším masku pouze na ně, tedy na čelo, nos, oblast pod nosem, bradu a trošku na tváře kolem nosu, protože i tam mám celkem rozšířené póry.
Maska pleť okamžitě stáhne, takže není moc dobré nechávat ji tam déle, než je doporučeno. Na obalu není uveden přesný čas působení masky, ale zpravidla platí, že když je maska zcela zaschnutá a nemůžete s obličejem skoro nic dělat, je na čase masku smýt :) Smývám vlažnou vodou. Poté nanáším hydratační krém. Za sebe můžu tuto masku určitě doporučit, protože plní vše, co slibuje.
-----

I wish you a nice Wednesday!

I´m here after short silence with a little review of one product which, I think, deserves our attention. It especially deserves attention of those of you who have combination or oily skin

It´s truth that I didn´t use such products earlier because I didn´t need to because my skin was rather drier. But lately I have more oily T-zone so it´s needed to do something with this stuff. And for this we have various masks. You won´t find a lot of them in my collection. I have just one moisturizing and then this one which can be used by anybody. It´s not primarily meant for combination and oily skin.

In general masks by Freeman reveal in common popularity. They have various types for various problems of skin so I think that everyone finds what´s the most suitable exactly for his skin. Moreover they aren´t tested on animals. I have this mask pretty long time. It has green colour so after you put it on your face, you look like bugaboo of swamps :) But the result after you wash it? It´s definitely worth it. This mask deep cleans and purifies pores, strengthens and smooths the skin. It contains avocado, oatmeal, clay and vitamin E. It´s recommended to apply it once to three times a week, depends on what skin type you have. I apply this mask twice a week for bigger effect. Most of time, when I go somewhere, so I have bright, clean and smoothed skin. It really works for that. Immediately after washing this mask away you can see that the skin is firmer and smoothed. Because I don´t have downright oily skin but there are just some areas in my face that are greasy, I apply mask just on those areas, so on my forehead, nose, the area under my nose, chin and a little bit on my cheeks around my nose because I have also quite widened pores there.

This mask tightens the skin immediately so it´s not very good to keep it on your face longer than it´s recommended. Exact time for the mask isn´t mentioned on the package but it usually holds good that when the mask is completely dried and you can´t do almost anything with your face on it, it´s time to wash it off :) I wash it off with tepid water. Then I apply some moisturizer. I can definitely recommend this mask because it fulfills everything what it promises.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, tzn. objeví se až po schválení autorky blogu. Děkuji :)